13 februari
Blijf op de hoogte en volg Rokus
15 Februari 2019 | Argentinië, El Calafate
Onze tweede dag in het Eco kamp. Ook vandaag gaan we weer op pad, en weer nemen we de soft-versie. Iedere dag kan je kiezen uit soft, average en hard. De reden waarom we iedere keer de soft versie nemen is dat het verschil tussen soft en average te groot is. Tussen 5 km wandelen (soft) en 17 km (average) en 24 km is nogal groot. Dus vandaag weer de lichte wandeling genomen, genaamd de fauna trail. Het was een mooie wandeling over Patagonisch-platte paden. Hetgeen inhoudt dat het heel de route golvend terrein is. We hebben wel meer dan honderd guanaco's gezien, zowel levend als dood, in verschillende staten van groei of ontbinding. Het weer was prachtig, zonnetje en af en toe een briesje. 4 Uur later, als ik dit verslag schrijf, is de bries veranderd in stormachtig en hebben we 2 druppels regen gehad. Het kan hier alle kanten op. Afgelopen nacht was het bv superhelder weer en was de melkweg, en het zuiderkruis prachtig te zien. Hoe het hier verder bevalt? Na diep nadenken en veel muggeziften kan ik enkel bedenken dat de boter bij het ontbijt wat hard is.