12 februari
Blijf op de hoogte en volg Rokus
15 Februari 2019 | Argentinië, El Calafate
Wakker worden onder de sterrenhemel van Patagonië is heel erg bijzonder. Jammer genoeg was het al te licht toen ik met volle blaas en thermo ondergoed de tent uitstrompelde. Gelukkig is de WC niet ver weg. Om 6 uur zaten we aan het ontbijt voor weer een gevulde dag. Na de gletsjer in El Calafate was nu de gletsjer bij Torres del Plaine aan de beurt. Persoonlijk vind ik hem iets minder dan degene bij El Calafate maar wie kan zeggen dat ie binnen 3 dagen twee van de vier grootste gletsjers op aarde heeft gezien?
Om een uur of vier waren we weer in het basiskamp waar we werden gebriefd over de mogelijkheden van morgen. Zoals het er nu naar uitziet kiezen we voor de soft-optie. Mede omdat na vier dagen vroeg op we wel eens na 7 uur uit bed willen.
Wat verder nog. Vanavond dinner met wijn en nu in de bar met een biertje en Pink Floyd.
P.S. van Hieta: ik vind zeker ook vermeldenswaard, dat we 3 spelende jonge vosjes, 2 drinkende jonge gansjes, 1 vliegende jonge condor en een zeer bedreigd plaatselijk hert, de Huemul (spreek uit: weemoel) hebben gezien :)!