7 juni 2016
Blijf op de hoogte en volg Rokus
07 Juni 2016 | Oostenrijk, Salzburg
We hebben ons een beetje verslapen. Maar gelukkig net niet zo erg dat we het ontbijt moesten missen. Vandaag gaan we de Geisberg aan onze "seen it " lijstje toevoegen. De Geisberg is iets meer dan 1200 meter hoog en de weg naar de top kan je bereiken door het waden door beekjes, klauteren over rotsblokken en schuivelen langs afgronden. Maar omdat we laat waren hebben we lijn 151 van het Salzburgs openbaar vervoer genomen. In een half uurtje brengen zij je naar de top. Op de top hebben we wat rond gewandeld, gegeocached en van de lunch genoten. De afdaling was zo mogelijk nog ruiger maar.... Juist, gewoon weer met de bus. De rest van de dag gevuld met het opmaken van ons geld en het laten verbranden van me hoofd.
Aan het eind van de avond was er nog even een schrik momentje mijnerzijds. Een onderafdeling van de Hells Angels checkte in bij ons hotel.... Tot nu toe is het rustig maar....
Morgen wat eerder op. Een tocht naar een berg van 2000+ meter staat op het programma. Het beloofd afzien te worden met beklimmingen over watervallen en....ja inderdaad we gaan weer met de bus+kabelbaan.
07 Juni 2016 - 23:57
Ingeborg: