7 juli
Blijf op de hoogte en volg Rokus
15 Juli 2022 | Frankrijk, Maureillas-las-Illas
Een Geocache-dagje. In de buurt van Valkenburg ligt een leuk trailtje van 13 caches die we gaan proberen te vinden. De bedoeling is dat we 12 eieren zoeken en met gegevens die we daarin vinden een 13e ei. Geen echte eieren maar lege 'surprise eieren' Het lijkt simpel maar bij de eerste cache gaat het al bijna fout: we kunnen hem niet vinden. Pas na 35 minuten zoeken konden we hem vinden. Gelukig bleek dit geen voorbode De rest liet zich beter vinden. De wandeling liep door glooiend Limburgs bos en weidegebied en dat was zeker geen straf om te lopen. En ja, we hebben het dertiende ei gevonden.
Deze avond hebben we muziek bingo in het hotel. Wat en hoe dat gaat? In plaats van nummers draait de spelleider korte clips van een liedje. En op de bingokaart staan in plaats van cijfers de naam van de artiest en het liedje. Natuurlijk weten wij een prijsje te winnen. Een stukje zeep, met palmolie.
Gelukkig is er veel rosé voorradig zodat het toch nog een leuke avond is geworden. En we kunnen alvast wennen aan ons voorland . Of we daar blij van worden?