6 juli
Blijf op de hoogte en volg Rokus
12 Juli 2022 | Frankrijk, Maureillas-las-Illas
In een hokje naast de receptie van ons hotel liggen mappen met daarin wandel- en fietstochten. Inderdaad ja, we zijn van plan om een wat langere wandeling te maken. Het aanbod is echter beperkt, de meeste tochten zijn voor de fiets of het startpunt is te ver van ons hotel vandaan.
We besluiten dan ook maar naar de VVV in Valkenburg te gaan om daar wat rond te neuzen.
Om een lang verhaal niet onnodig lang te maken staan we wat later met het boekje van het "Krijtlandpad" in de hand, een wandeling van bijna 100 km door heuvelachtig Limburg.
Het stuk wat we vandaag lopen start in Valkenburg en komt langs ons hotel zodat we optimaal kunnen profiteren van de all-in service. De etappe eindigt in Maastricht waarvandaan we de trein weer naar ons hotel in Berg en Terblijt nemen.
In het hotel is ook nog iedere avond entertainment. Deze avond hadden we een pubquiz. En dankzij mijn inbreng zijn we hier tweede in geworden. Zonder mijn inbreng was dat waarschijnlijk eerste geweest. Het ging fout bij de vraag waar Rowwen Heze vandaan komt.
Wie denkt het te weten kan per omgaande reageren maar kan niets winnen.
13 Juli 2022 - 14:14
Jan:
Die komen uit America (het dorpje in Limburg)