24 Oktober
Blijf op de hoogte en volg Rokus
24 Oktober 2021 | Portugal, Lissabon
Maar als je dan met je goede gedrag door slechts 1(!!!) maal alleen je paspoort bij het inchecken te tonen, van huis tot hotelkamer in Portugal kan komen, dan gaat het met de controles toch niet helemaal goed.
Ook niet helemaal goed ging het met de koffers. Bij begageband 5 wachtend op onze koffers was op de monitor keurig een lijstje te zien van vluchten die op band 5 hun koffers zouden storten. En Rotterdam (onze vlucht) stond daar netjes tussen. Minder leuk was dat zodra de koffers zouden moeten komen we een plaatsje zakten. Op een gegeven moment draaiden er koffers op de band zonder dat er mensen waren om ze van de band te halen. Alles is uiteindelijk nog goed gekomen. Na een uur wachten!
Het hotel waar we verblijven is mooi in het centrum en de kamers zijn keurig schoon. Misschien komt dat, omdat de kamer zo klein is dat er geen stof in past. Maar met wat herinrichting van de ruimte redden we het wel een weekje.
Dan nu vandaag. We zijn met Hieta haar broer en diens vrouw naar Cascais geweest, een soort van Cannes maar dan iets anders. Een stuk gemoedelijker en met een mooi oud centrum. Heel de dag beetje rondgelopen, museumpje bezocht, koffie, lunch, beetje rondgelopen. Een relaxte dag met toch meer dan 15.000 stappen...........en ook nog wat voor de kerstboom gekocht. En om alles af te ronden voor €0,85 bij de Mac een cappuccino op.