maureillas 13
Blijf op de hoogte en volg Rokus
03 Oktober 2021 | Frankrijk, Maureillas-las-Illas
Om acht uur werden we dan voor voorlopig het laatst in Frankrijk wakker. De rede van dit relatieve vroege tijdsduur was tweeledig. We gaan naar huis en we moeten om 09:40 de trein halen, en de elektricien komt langs om de kookplaat te installeren. Dat laatste is mooi op tijd. Want door het ontbreken van de kookplaat konden we niet in ons appartement eten klaarmaken en "moesten" we we bij Anne en Joop dineren.
Maar we gingen naar huis. Na een laatste gezamenlijke koffie met croissant was het tijd voor afscheid.
We hadden vandaag drie treinritten met overstap op de lijst. Een overstap was wat kritisch, In Brussel hadden we maar negen minuten om op de trein naar Rotterdam te komen. Tot 1 station voor Brussel leek alles nog te lukken. Maar in station Lille Europe moesten we wachten op de passagiers die net door de kanaaltunnel waren gekomen. Van de negen minuten overstaptijd was nietsmeer over.
04 Oktober 2021 - 06:19
Ingeborg: