10/11 augustus 2018
Blijf op de hoogte en volg Rokus
11 Augustus 2018 | Nederland, Venlo
Meestal is een reis een noodzakelijk kwaad om op de juiste bestemming te komen. Je zit immers niet graag een aantal uur opgevouwen in een vliegtuig of achter aan een 16 km lange file.
Wij doen het deze keer weer iets anders. We maken de reis van metrostation Prinsenland naar hotel Metropole in Cork een onderdeel van de fun. Misschien schieten we wel wat door want achtereenvolgens metro, metro, trein, metro, trein, bus, boot, bus en een laatste stukje voet waren nodig om in Ierland te geraken. Vrijdag om acht uur in de morgen begon de reis en zaterdagmorgen om half tien (Greenwich Time) meerden we in de haven van Cork af. Aangekomen in het hotel was de kamer nog niet klaar zodat we maar eerst even de stad ingegaan zijn. Zeven uur, twee kerken, een fort, een markthal, een half museum, 3 geocaches en wat regen verder zijn we uiteindelijk maar naar het hotel terug gestrompeld. We hebben het wel even gehad qua energie. Tja achtenvijftig hè.
12 Augustus 2018 - 05:38
Henkie:
Ah, vandaar die lange reistijd!
Dat zijn heel wat uurtjes fun geweest op je achtenvijftigste ... zou je overigens niet zeggen hoor ;-) -
12 Augustus 2018 - 06:09
Imgeborg: