26 mei
Blijf op de hoogte en volg Rokus
26 Mei 2018 | Duitsland, Berlijn
Vandaag een van de punten bezocht die een rol in de wereldgeschiedenis hebben gespeeld: het Adelaarsnest, dat Adolf Hitler voor zijn 50ste verjaardag van de Nazi top had gekregen. De geschiedenis leert dat Hitler er maar maximaal 5 keer is geweest maar het complex wat er is gebouwd is enorm. Net als de wachtrijen voor de lift naar het daadwerkelijke gebouw trouwens. We hebben er een uur of 3 rondgelopen en zijn vervolgens weer afgedaald naar het dal. De rest van deze warme zaterdag wat rondgewandeld in het dorp. In de biergarten van ons hotel nog een lekker biertje genomen om vervolgens heerlijk buiten te kunnen eten. Ons hotel trouwens is aan de oude kant en heeft behalve slecht internet geen lift. En jawel, onze kamer is op de hoogste verdieping. 67 treden per keer moeten we overwinnen. Ik heb nog nooit zoveel trappen gelopen als deze vakantie.
28 Mei 2018 - 10:21
Henkie:
Lijkt me best interessant!
Met al dat eten en drinken bij en rond het hotel is het overigens niet verkeerd dat je een paar treden op moet om bij je kamer te komen
De andere reagluurder op je bericht heeft jullie aardig ingeschat, ze zien jullie als mogelijke (mede)investeerder ... -
28 Mei 2018 - 11:58
Harm:
Avant credit, après grosse dette, non merci!