20 februari
Blijf op de hoogte en volg Rokus
20 Februari 2018 | Spanje, Valencia
Met temperaturen van 20 graden + een beetje wanen we ons hier in de voorzomer van 2018. Dat gevoel werd nog eens versterkt door ons bezoek aan de botanische tuin van Valencia. Niet alles was al groen maar 50 kleuren groen waren er in ieder geval. Ons tweede item was een oude stadspoort/toren waar je voor 2 euro in en op mocht. Achteraf hadden we misschien wel gratis de toren op gekund, maar daar kom je pas achter als je weer buiten staat. Als derde stonden de archeologische opgravingen op het vakantierooster. Al twee dagen proberen we daar een bezoek aan te brengen maar iedere keer raken we de weg erheen kwijt of stranden we in andere dingen. Ditmaal lag de markthal dwars. En toen we eenmaal gewapend met een stokbrood plus beleg de hal weer achter ons lieten, was het tijd voor het strand. 39 minuten later stonden we bijna aan zee. Eerst nog een tweetal kleine musea bezocht en vervolgens de boulevard op.
Na twee matige pizza's, weggespoeld met ook matige Sangria, en een prachtige zonsondergang weer op huis aan.