Dag 20 - 7 juli
Blijf op de hoogte en volg Rokus
08 Juli 2017 | Canada, Toronto
De dag is bijna rimpelloos verlopen. Zoals jullie gister al hebben kunnen lezen is het vandaag de op 1 na laatste verplaatsdag. We vliegen van Saskatoon naar Toronto; een vlucht van 3 uur en een beetje. We waren op tijd wakker, de taxi was op tijd en we checkten op tijd in. Dat we de boardingtijd een beetje uit het oog waren verloren en als allerlaatste boardden (onze namen werden al omgeroepen) is geen rimpel waard. De vlucht verliep ook rimpelloos. Evenals de reis door de vrijdagavondspits naar het hotel.
Waar dan de eerder genoemde rimpel vandaan komt? Om het ons makkelijk te maken besloten we in het restaurant dat vast zat aan het hotel ons avondeten te nuttigen. Het bestellen ging wat verwarrend, evenals de keuze van meenemen of ter plekke opeten. En in alle verwarring heb is mijn rugzakje aan tafel laten staan. Terwijl wij 17 verdiepingen hoger de pizza aan het opeten waren ging het restaurant beneden dicht. Dus zit ik nu zonder fototoestel en GPS. Morgenochtend gaat het restaurant weer open en is het te hopen dat mijn rugzak er nog is. Dat is de rimpel die, hoop ik, morgen gladgestreken gaat worden. En anders ........heb ik een baalmomentje. Zoals een bekende Nederlander ooit zei: "ieder nadeel heeft zijn voordeel." In dat geval hoeven jullie geen 1000 foto's te bekijken maar slechts 400. En ik mag een nieuwe GPS kopen.
08 Juli 2017 - 16:59
Ingeborg:
Ik hoop dat je spullen terug vind.
08 Juli 2017 - 20:40
Henkie:
Rimpelloos met geboortejaar 1960 .. wishful thinking :-)