15 januari
Blijf op de hoogte en volg Rokus
17 Januari 2017 | Bonaire, Bonaire
Het eerste ontbijt zit erin. Vandaag is de dag van de verkenning, het event en wat al nog meer ter sprake komt. We logeren dus bij 'van der Valk', ja inderdaad die van de appelmoes en rode kers. Maar het valt helemaal niet tegen. Sterker nog: het valt reuze mee. Personeel is vriendelijk, eten is prima en alles is schoon. We hebben een rondje over het resort gelopen en eigenlijk is het niet echt groot. Nadat we de vrijwillig verplichte briefing hebben gehad zijn we door Jan W. opgehaald voor een door mij georganiseerd geocache-event. Ik ga dat niet verder uitleggen. Wie niet weet, wat het inhoudt, wil het ook niet weten en wie het wel weet weet het. Aansluitend zijn we met Jan bij de beste patatzaak/eetcafé van Bonaire wezen eten.
17 Januari 2017 - 07:35
Henkie:
een geocoache-event, ik heb mij door jou laten uitleggen wat het is dus ik weet het, maar wil ik het wel weten?
En met Jan naar een patatzaak annex eetcafé? Is 'ie afgestapt van zijn wokkels met cola?
Fijne dagen nog; in Bolnes vanmorgen -5 ...
17 Januari 2017 - 12:35
Jan:
Nou de beste patatzaak dan hadden we vanaf Karels de andere kant op moeten lopen dan had je daar de Wattaburger gevonden. Waar wij zijn gaan eten is het beste BBQ restaurant voor kip en ribjes alhier en ze zijn alleen in het weekend open vanaf zes uur.
Dus jullie zaten nog in de verplichte meeting toen ik stond te wachten voor de deur.
En voor Henk, het is nu popcorn en cola.
Hier +23 in de vroege ochtend, straks weer +27. Met regen buien, kleintjes.