30 juli - Shanklin
Blijf op de hoogte en volg Rokus
30 Juli 2015 | Verenigd Koninkrijk, Shanklin
Na 1 dag zijn we nog niet overtuigd van het eiland. De 'stad' waar ons hotel staat is vooral verlopen en nog net niet vervallen.
En ons prachtig gelegen hotel laat ook wel zo nu en dan steekjes vallen. Het ontbijt, toch vaak een hoogtepunten van de dag is gewoon niet goed. Er ligt meer bestek naast je bord dan ontbijt in je bord. Je moet te lang wachten voor je kan bestellen en qua keuze ben je in vier dagen wel klaar.
Maar het goede nieuws is dat vandaag de korte broek aan is.
Het is prachtig vakantie weer, niet te warm en niet te koud.
Vandaag zijn we met de stoomtrein over een stukje eiland gegaan, hebben we een privé rondleiding op een ander station gehad (wat helemaal top was), hebben we een romeinse Vila bezocht en hebben we het actieve gedeelte van de dag afgesloten met een bezoek aan een wijngaard, incluis proeverijtje. Het dinner hebben we in de supermarkt bij elkaar gesprokkeld (noodles, maaltijd salade en toetje) . Tot slot wil ik nog nog even vermelden dat hier heel veel mensen met overgewicht rondlopen. En zonder alle toeristen hier op een hoop te gooien met de familie Flodder zijn er her en der zeker raakvlakken te vinden. Later hier meer over.
31 Juli 2015 - 09:03
Ingeborg:
In ieder geval genoeg te zien en om je over te verwonderen