3 november Roturea/ohakune
Blijf op de hoogte en volg Rokus
04 November 2014 | Nieuw Zeeland, Auckland
Het regent gelukkig weer, we begonnen net te vergeten hoe dat voelde. En ook vandaag mochten we weer om zes uur op om de bus te halen die ons van Rotorua naar Ohakana gaat brengen. We zitten dus van 0745 tot 1530uur in de bus, wel met wel twee behoorlijke tussenstops maar dan toch. Als je niet in slaap sukkelt kan je genieten van het voorbijtrekkende Nieuw Zeelandse landschap. En ook ook is het genieten van een kotsend Nieuw Zeelandse kind achter in de bus. In Ohakone zouden we worden opgepikikt door de lokale taxi die ons dan naar onze lodge zou brengen. Helaas was er geen taxi te vinden en dus maar even bij de plaatselijke reiswinkel naar binnen gewipt om te informeren. Na heel veel heen en weer gebel en kwam er uiteindelijk een soort van taxi voorrijden die ons nsar ons onderkomen bracht. En we zitten weer op een heel bijzondere plek, midden tussen schapen, bergen en een snelstromende rivier. Een minpuntje is dat we verstoken zijn van welke vorm van vervoer, en het dichtbijzijnde dorp is sl snel 8 km verder. Lastig dus.
Maar we zullen morgen we even kijken hoe we dat gaan oplossen. Ondertussen brand de houtkachel want het is hier behoorlijk koud. We hebben trouwens genoten van ons diner, super! We hebben ook gezellig nagetafeld met twee andere gasten die natuurlijk ook uit Nederland komen, en morgen vertrekken. Dat gaat qua eten nog twee dagen genieten worden. Morgen mogen we uitslapen, het ontbijt is om acht uur. Wedden dat we om zes uur wakker worden?