27 oktober - Auckland
Blijf op de hoogte en volg Rokus
28 Oktober 2014 | Nieuw Zeeland, Auckland
Om zeven uur gaan de ogen open en besluiten we om maar te gaan ontbijten. Op het internet hadden we al wat foto's gezien van het ontbijt buffet en vol verwachting bertraden we de eetzaal. De tien soorten cerials waren er inderdaad, net zoals de jammetjes en de schaal met fruit. Maar geen hartig beleg, kaas of eieren. Raar.
Na ontbijt gaan we naar de haven om te kijken wat voor mogelijkheden we hebben om de dag door te brengen. We besluiten om naar Rangitoto te gaan een vulkanisch eiland vlak voor de kust van Auckland van net 600 jaar oud. In deze korte tijd heeft de natuur er een bos op weten te bouwen. Heel de dag hebben we er wat op rond gewandeld. Het uitzicht vanaf de top van de vulkaan naar de skyline van Auckland was bijzonder fraai. En waren we vooraf nog een beetje bezorgd dat het weer mogelijk roet in de vorm van regen zou gooienroet bleek dat achteraf heel erg mee te vallen. We hebben twee druppels gevoeld en 123 druppels in het water zien vallen terwijl we aan het lunchen waren. En na aankomst op het vaste land was het even naar supermarkt en hotel om daarna in een pub te dineren.
Morgen een dag wat rustig aan.
29 Oktober 2014 - 12:30
Jan:
Altijd rustig aan doen die eerste dagen, je interne klokje loopt nog een halve dag achter. en dat duurt een paar dagen.