Dag 8
Blijf op de hoogte en volg Rokus
13 Augustus 2013 | Oostenrijk, Wenen
We logeren aan een groot meer en dan is het logisch dat daar boten over kan laten varen. Vandaag gaan we dusl het meer rond varen. Althans we nemen de complete route, ook weer gratis met de voordeelkaart. De rondvaartboot doet er ongeveer 1,5 uur over om bij alle plaatsen aan het meer aan te leggen en de diverse mensen op te pikken. Bij het dorpje Ossiach besluiten we voor een braek. Een leuk dorpje dat vooral uit camping bestaat. Maar er is ook een fraai kerkje met daaraan een soort van klooster.
Na lunch op bankje met uitzicht op het meer gaan we wandelend naar het volgende dorpje meer waar wij de trein naar de thuisbasis gaan nemen. Helaas hebben de de afstand wat onderschat want het lukte ons niet om de laatste 1,5 kilometer in 4 minuten af te leggen, zodat we maar besloten om met de veerpont (die daar ook vandaan vertrekt) naar het hotel terug te keren.
(tekst gaat nog aangepast worden maar we gaan eten)
13 Augustus 2013 - 21:58
Ingeborg :
Klinkt goed allemaal groetjes -
14 Augustus 2013 - 12:09
Hen:
én ... op 10 augustus was Ellen natuurlijk jarig. Leuk dat je haar even dat SMS-je stuurde Stein ;-)
Je bent zelf natuurlijk ook al alt ... Diebels Alt!