dag 1
Blijf op de hoogte en volg Rokus
09 Augustus 2013 | Oostenrijk, Wenen
Het is vandaag ruim 12 graden frisser dan gister en na ontbijt uit een kartonnen box was het hoog tijd om naar het station van Amersfoort te gaan.
En wat hadden we een gelijk. De trein die we zouden moeten hebben vanuit Rotterdam Alexander had vier minuten vertraging.We zouden dus mooi de aansluiting met de internationale trein hebben gemist. Maar voordat we in Wenen waren moesten we nog twee keer overstappen met overstaptijden van respectievelijk 8 en 4 minuten. In Duitsland en Oostenrijk hebben ze blijkbaar wel goede treinen want na ruim 12 uur treinreizen kwamen we op tijd in Wenen aan.
Na wat gepuzzel met de diverse metrolijnen arriveerden we in ons tijdelijk verblijf. Een jaren vijftig kamer die gelukkig wel schoon was maar verder 'way out of time'. We hadden gelukkig een ventilator weten te regelen zodat de temperatuur nog aanvaardbaar was. En als het buiten 35 graden is het al snel goed.
10 Augustus 2013 - 13:39
Ingeborg: