4 jan - alta
Blijf op de hoogte en volg Rokus
04 Januari 2013 | Noorwegen, Oslo
Na ontbijt (waar we niet rustig aan hebben gedaan) hebben we besloten om een wandeltocht over een heuvelkam te maken. Mooie tocht geworden met veel sneeuwzichten en van tijd tot tijd een doorkijkje over de fjord.
Na zeven kilometer even ons wat opgewarmd in een Italiaans restaurant waar ze geen cappuccino verkopen. We hadden van te voren bedacht om ongeveer van dat punt een taxi te pakken naar het hotel. Zeven kilometer door de sneeuw lopen is anders dan zeven kilometer over verharde paden. En ja we zijn dik 50+. Maar omdat het weer zich nog goed hield (sneeuw in aantocht) toch ook maar de testerende kilometer gelopen.
Bij aankomst in het hotel begon het al wat harder te sneeuwen en nu (22.44 uur) ligt er een nieuw vers pak sneeuw op de al bestaande laag.
Morgen hopen we naar de hoogste top in de omgeving te lopen. Bij helder weer moet je daar een fantastisch uitzicht hebben.
05 Januari 2013 - 08:41
Ingeborg:
Hoi oudjes,
Misschien is een sneeuwscooter huren een optie?