Madrid - Zondag 21 oktober
Blijf op de hoogte en volg Rokus
21 Oktober 2012 | Spanje, Madrid
We hebben de eerste nacht in het krappe bed achter de rug. Het is dus voor mij zaak op te passen met het omdraaien ander kan ik in aanraking komen met Spaans laminaat. Ik laat u weten als dit het geval is.
En de nacht was nog niet voorbij want halverwege de nacht sprong plots de tv aan. Waarschijnlijk een Spaans grapje van de vorige bewoners van de kamer die de tv zo geprogrammeerd hadden dat deze om 4:30 uur aan sprong. En tot slot hebben we een geluid in de kamer. Een soort huisspook dat vastzit tussen de slaapkamermuur en de badkamer. We hebben geen idee waar het vandaan komt. Ook hiervan houden we jullie op de hoogte.
De dag begon om negen uur met ontbijt wat basic maar oke is. Om tien uur arriveerde de broer van Hieta (die hier woont), samen zijn we naar de markt gegaan waar eigenlijk dezelfde zooi aangeboden word als elders in de wereld.
Na de koffie schoof Victoria aan.Na kort overleg zijn we naar het spoorwegmuseum gegaan. Na bezoek aan museum aan de borrel gegaan bij hun thuis en na glaasje wijn en heerlijk eten nog een wandeling gemaakt door het park. o, ja nog twee caches gevonden en daarbij aangesproken door de sterke arm der wet.
Hoe dat afgelopen is......?
22 Oktober 2012 - 20:04
Henkie:
Avontuurlijk hoor en een mooie opbouw van de spanning!
Je houdt ons dus op de hoogte; vol verwachting ...