Dag 7
Blijf op de hoogte en volg Rokus
05 Augustus 2012 | Verenigd Koninkrijk, Hugh Town
Het is druk deze morgen bij het veer. We hebben geen plaats op de eerste boot maar binnen no time hebben ze een tweede boot gevonden en met minimale vertraging kunnen we op pad.
Voor dat we naar de tuinen gaan maken een kleine D-tour naar een oud kasteel en een kerkje.
De tuinen zijn goed voor ongeveer 200 foto's ((Zeg dus nee als we vragen of je de vakantie foto's wil zien.)of je moet je heel erg vervelen)).
Het bezoek aan de tuinen duurt ruim een uur langer dan verwacht zodat alles een stukje opschuift.
Op ons home eiland aangekomen zijn we even langs wat winkels gegaan en via ons huis nog wat caches gedaan vlak bij huis. Gegeten hebben we in een soort van bio-winkel/restaurant. Na vijf dagen pub-food was het wel weer tijd voor wat groente.
Morgen onze laatste echte dag op de Scilly eilanden. We hebben een bezoek aan het kleinst (bewoonde) eiland in de planning.
08 Augustus 2012 - 12:59
Jan:
Geen verslagen de afgelopen dagen, vreemd, het bootje is toch wel weer terug gekomen mag ik hopen.
In elk geval een fijne verjaardag vandaag waar jullie ook zijn.
Groetjes, Jan