Zaterdag 18 juni
Door: HietaenRokus
Blijf op de hoogte en volg Rokus
18 Juni 2011 | Noorwegen, Oslo
Vandaag met de boot van Harstad naar Svolvaer gevaren, elf uur lang genieten op het zonnedek onder een strakblauwe lucht. (jawel ik ben verbrand) Dit soort tripjes is ideaal als je in onbeschofte luxe de schoonheid van Noorwegen wil zien. Wel wat kronen meenemen. (jammer van de erfenis) We zitten in een minihotel 15 meter van het water in een huisje waar we verdeeld blij mee zijn. De combinatie middernachtzon en gebrek aan (goede)gordijnen is niet heel handig. Onhandig zelfs.
Maar het waanmzinnige uitzicht doet veel goed. Morgen kunnen we eindelijk een beetje uitslapen en op ons gemak het dorpje bekijken. Want..... morgenavond om 20:00 uur gaan we verder met de boot naar Bodo waar we dan maandag 02:00 uur hopen aan te komen. Hopen, js want we kunnen problemen krijgen met de reservering van de boot. Die blijkt niet helmaal te kloppen.
Morgen geen nieuws of goed nieuws.
18 Juni 2011 - 20:46
Ingeborg:
Het is raining cats and dogs hier dus jullie boffen. Ik hoop dat de reservering klopt. Have fun! Bedankt voor de verhalen. -
18 Juni 2011 - 20:46
Jan:
Raar dat we na twee dagen Noorwegen nog steeds kaartjes van Zweden zien. Iets fout met de landkaarten? -
19 Juni 2011 - 19:27
Ineke:
Hoi daar in het hoge droge noorden
Het weer hier is niks anders dan regen, met af en toe een klein droge periode, dus juli hebben niks te klagen
geniet er van Ineke